Rychlý kontakt
+420 737 500 660

Celkem 22 fotografií, zobrazit všechny
Prodejce:
realitní makléř: Vlastimil Gereg
Vlastimil Gereg
telefon: +420737500660
gereg.v@me.com

Máte dotazy? Kontaktujte nás:

* Jméno
* Email
* Telefon
* Váš vzkaz
 

Prodej ubytovacího zařízení 630 m²

Cena:
cena v RK
Popis nemovitosti:

Nabízíme k prodeji rodinný hotel Studenec, s přilehlými pozemky o celkové výměře 29 007 m2. Lokalita se nachází na okraji Rožmberka nad Vltavou, 20 minut jízdy autem od Českého Krumlova i Lipenské přehrady. Nedaleko jsou možnosti lyžování – Kramolín a skiareál Sternstein, sjíždění řeky Vltavy. Hotel je usazen v zeleni s krásnými výhledy do okolní šumavské krajiny, na pozemcích je obora a přírodní jezírko a je možné z blízkosti pozorovat jeleny, laně i mláďata. Rekonstrukce hotelu proběhla v letech 2021 – 2022. Areál není součástí CHKO.

K ubytování 30 hostů slouží 12 pokojů (dvou, tří, čtyřlůžkové). Každý pokoj je vybaven vlastním sociálním zařízením a TV. V horním patře je byt 3+kk, který slouží pro provozovatele. Je zde známá, zavedená restaurace s vynikající domácí kuchyní, se salónky, sálem, zimní zahradou a letní terasou s výhledem do obory, s kapacitou cca 115 míst. Konferenční prostory jsou vhodné k pořádání různých společenských, rodinných a firemních akcí.
V hotelu se nachází wellness – sauna, odpočívárna, dětský koutek, venku je tenisový kurt s šatnami a příslušenstvím.

V těsné blízkosti hotelu se nachází barokní kaple. Nyní jsou v kapličce organizovány svatební obřady, v přilehlém prostoru je možné vybudovat svatební apartmán.

V oblasti se nachází prameny vody, které slouží jako zdroj pro celý objekt. Hotel je vytápěn elektřinou (el. čerpadla), je zde zálohový kotel na pevná paliva, pro provoz kuchyně je využíván zásobník s plynem. Na pozemcích je vlastní čistička odpadních vod.

K hotelu vede komunikace a je zde parkoviště, možnost nabíjení pro elektromobily, úschovna kol, motorek. Nemovitost se prodává včetně zařízení.

V případě zájmu o více informací či prohlídku volejte makléřku.

Typ nemovitosti:
Projekt
Číslo nemovitosti:
000028
Operace:
Prodej
Adresa:
Rožmberk nad Vltavou 65
Nemovitost byla již prodána
Umístění objektu:
Okraj obce
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
48° 39' 15.299"N, 14° 21' 54.590"E

© copyright VEG projekct s.r.o., vyrobil PolyWeb s.r.o.